Aloita uusi harrastus - tule mukaan partioon!

©

Partiossa lapset, nuoret ja aikuiset seikkailevat, oppivat uusia taitoja, pitävät hauskaa, solmivat uusia ystävyyksiä ja kokevat upeita elämyksiä – yhdessä tietenkin!

Kuten monissa muissakin harrastuksissa, myös partiossa on paras aika aloittaa harrastus käsillä juuri nyt: uudet ryhmät käynnistyvät elokuussa. Partiotoiminta kannustaa kehittymiseen omana itsenään ja osana ryhmää. Partiossa opitaan ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista, erilaisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuunottamista. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus. Mukaan voi tulla kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta. Partiossa jokainen voi tehdä parhaansa ja loistaa.

Otamme vastaan uusia jäseniä kolollamme (Temppelinkatu 1) maanantaina 22.8. klo 17.30-18. Heti perään on mahdollisuus jäädä koko lippukunnan yhteiseen aloituskokoukseen klo 18-19. Muistathan, että voit kuitenkin liittyä mukaan myös koska tahansa kauden aikana!

Mukaan voivat liittyä kaikki tänä vuonna 7 vuotta täyttävät tytöt, yläikärajaa ei ole! Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.

Kysy lisää toiminnastamme kolollamme maanantaina 22.8. klo 17.30-18 tai ole yhteydessä lippukunnanjohtajaamme Vilhelmiina Hännikäiseen puh. 040 555 0927, info@tornipaaskyt.fi.