Liity mukaan joukkoomme

Otamme vastaan uusia jäseniä kolollamme Martin seurakuntatalolla (Temppelinkatu 1) maanantaina 21.8. klo 17.30-18.00. Tämän jälkeen on mahdollista jäädä koko lippukunnan yhteiseen aloituskokoukseen klo 18-19. Jos et pääse paikalle, täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tornipääskyt ry on Martin seurakunnan yhteydessä toimiva tyttölippukunta. Lippukuntamme koostuu yli 7-vuotiaista tytöistä, yläikärajaa ei ole! Lippukunnan eri ikäkaudet kokoontuvat viikoittain Martin seurakuntatalon  alakerrassa, osoitteessa Temppelinkatu 1. Kokouksissamme toteutetaan Suomen Partiolaisten ikäkausiohjelmia. Viikoittaisten kokousten lisäksi lippukuntamme järjestää aktiivisesti retkiä, leirejä, tapahtumia ja muuta  ohjelmaa.

Mukaan toimintaan pääsevät kaikki yli 7-vuotiaat tai tänä vuonna 7-vuotta täyttävät tytöt. Toimintaan voi tulla mukaan koska tahansa! Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja tulla tutustumaan ikäkautesi kokoukseen. Myös aikuiset ovat tervetulleita toimintaan, vaikka vain projektiluonteisesti.

Lisäksi järjestämme yhdessä sisaruslippukuntamme Tornikotkien kanssa perhepartiotoimintaa ja syksyllä 2020 lippukunnassamme aloitti aikuispartioryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki partiosta kiinnostuneet naiset ja miehet. Aiempaa kokemusta partiosta ei tarvitse olla!

Yhteydenottolomake

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Kiitos! Olemme vastaanottaneet viestisi.
Oho! Jotain meni nyt pieleen. Ole hyvä ja yritä uudelleen tai ota vaihtoehtoisesti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tornipaaskyt.fi.

© Lounais-Suomen Partiopiiri / Juho Keitaanniemi