Liity mukaan joukkoomme

Tornipääskyt ry on Martin seurakunnan yhteydessä toimiva tyttölippukunta. Lippukuntamme koostuu yli 7-vuotiaista tytöistä, yläikärajaa ei ole! Lippukunnan eri ikäkaudet kokoontuvat viikoittain Martin seurakuntatalon  alakerrassa, osoitteessa Temppelinkatu 1. Kokouksissamme toteutetaan Suomen Partiolaisten ikäkausiohjelmia. Viikoittaisten kokousten lisäksi lippukuntamme järjestää aktiivisesti retkiä, leirejä, tapahtumia ja muuta  ohjelmaa.

Mukaan toimintaan pääsevät kaikki yli 7-vuotiaat tai tänä vuonna 7-vuotta täyttävät tytöt. Toimintaan voi tulla mukaan koska tahansa! Voit ottaa yhteyttä ikäkautesi vastaavaan tai lippukunnan johtajaan (yhteystiedot löydät täältä) tai tulla tutustumaan ikäkautesi kokoukseen. Myös aikuiset ovat tervetulleita toimintaan, vaikka vain projektiluonteisesti.

Lisäksi järjestämme yhdessä sisaruslippukuntamme Tornikotkien kanssa perhepartiotoimintaa ja syksyllä 2020 lippukunnassamme aloitti aikuispartioryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki partiosta kiinnostuneet naiset ja miehet. Aiempaa kokemusta partiosta ei tarvitse olla!

© Lounais-Suomen Partiopiiri / Juho Keitaanniemi